LES ETAPES EDUCATIVES

L’Escola Institut recull tres etapes educatives: Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria. Entenem les tres etapes com un camí evolutiu on els infants desenvoluparan les seves capacitats i competències individuals acompanyats d’un projecte únic i coherent. Respectem les diferències i atenem les intel·ligències múltiples per oferir a cada infant el que necessita en  la seva formació bàsica i integral per formar ciutadans participatius, solidaris i amb consciència democràtica.

CONGRÉS D'INNOVACIÓ EDUCATIVA

Gairebé dos mil professionals de l'ensenyament participen en el Congrés d'Innovació Educativa de la Conselleria Educació i Universitat Illes Balears.Escolta'ls ara en Ràdio Mallorca Ràdio Eivissa i Ràdio Menorca

 Els dies 25 i 26 de gener de 2019, la Conselleria d'Educació i Universitat va celebrar un congrés d'innovació educativa per visualitzar els procesos d'innovació i transformació que es duen a terme als centres educatius de les Illes.1.700 docents de les Balears compartiren experiències, coneixements i metodologies.